Diensten

Evenementen

Soms heeft een product of dienst net dat beetje meer aandacht nodig naast een sprekende tekst. Dan is een evenement de juiste manier om alle zintuigen te prikkelen om over te gaan tot het gebruik van jouw dienst of product. Ik denk graag met je mee welke vorm het beste aansluit bij zowel het product als de doelgroep en neem daarnaast graag het management van je over.

Redigeren

Teksten

Een goede tekst staat niet gelijk overeind. Het vergt soms wat tijd om een tekst perfect te krijgen en daar schuilt soms ook het gevaar in dat je na een tijd wat onzorgvuldiger wordt in het schrijven. Een frisse blik op jouw tekst kan daarom niet ontbreken in het proces naar een perfect eindresultaat.  

Luisterboeken

Naast geschreven teksten kan ik ook helpen met het redigeren van luisterboeken. Hierbij luister ik of er geen versprekingen worden gemaakt of andere technische fouten te horen zijn. Het enige wat ik hierbij nodig heb zijn de audiobestanden, het bestand met het boek en een Excelbestand. Geef me een deadline en ik ga voor je aan de slag!

Schrijven

Ik hou ervan om te spelen met woorden en zinnen. In mijn teksten laat ik de persoonlijke kant naar voren komen, zodat mensen met een glimlach over jouw product of dienst lezen. Mijn stijl kan alle kanten opgaan, wat voor jou maar het beste werkt. Van kort en krachtig, zakelijk en formeel, naar een tekst met hier en daar een figuurlijke knipoog.

Ik verzorg teksten in de breedste zin van het woord. Hierbij valt te denken aan:

-       Teksten voor jouw website

-       Blogs

-       Artikelen

-       Productomschrijvingen

-       Sociale media promotie