Het meisje met ideeën

Ik ben Marije Woudsma, een afgestudeerde sociaal werker en eventmanager, maar zoals je al op de website hebt gelezen zijn teksten uiteindelijk mijn succesfactor gebleken.

Dit ben ik Marije Woudsma.
Ik ben een paar jaar geleden tot de ontdekking gekomen dat ondernemen echt mijn ding is. Ik krijg veel energie van samenwerken met andere inspirerende ondernemers en streef er altijd naar om mee te groeien en het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik zie het hebben van een bedrijf niet alleen als een leuke manier om geld te verdienen, maar ook als belangrijk onderdeel van de zelfontwikkeling. Ondernemen is een ding, maar ik geloof pas echt in ondernemerschap als je je ziel en zaligheid erin legt. Het is voor mij een levensstijl geworden en ik deel dit graag met anderen!
Mijn kat
Dit vind ik leuk
Dansen! Het is de enige manier voor mij om echt mijn hoofd leeg te maken.

Mijn kat! Wat kan ik zeggen, ik ben haar nummer 1 fan.

Fotograferen! Ik heb een paar jaar geleden ontdekt dat ik de natuurfotografie gen van mijn vader heb geërfd. Het is mijn doel om mezelf hier meer in te ontwikkelen (en hopelijk beter dan hem te worden).

Zweedse taal! Ik vind dit een van de mooiste talen om te horen en wil het ooit zelf kunnen spreken.

Woordgrappen! Het liefst zo flauw mogelijk.

Samenwerken! Mijn dag is echt gemaakt als ik iets kan leren van of me kan laten inspireren door een ander en dit ook kan teruggeven.
Dit vind ik stom
Eetgeluiden! Ik heb misofonie en ben dus geen feest om samen mee te eten.

Spinnen! Ik heb een fobie en kan deze 8-potige huisgenoten niet echt waarderen.

Onweer! Prachtig om te zien, vreselijk om te horen.

Miezerregen! Normale regenbui prima, maar als het miezert ben ik ontzettend chagrijnig.

Horrorfilms! Ik kan gewoon niet tegen die schrikmomenten.

SAMENWERKEN? GOED IDEE!

Samen even sparren over een idee, overleggen over teksten of een plan uitwerken voor een evenement. Mij kun je niet blijer krijgen. Ik spreek graag af onder het genot van een kopje koffie/thee (of tijdens een vrijmibo).

Bedankt! Je bericht is ontvangen
Oeps! Er ging iets fout